Bildēju notikumus

“Pobeda Confectionery” jaunās konfekšu līnijas atklāšana.

SIA “Pobeda Confectionery”, kuras ražotne kopš 2016. gada atrodas Ventspilī, vakar visiem interesentiem prezentēja jaunas šokolādes un konfekšu līnijas atklāšanu. Būtu pilnīgi dīvaini, ja es palaistu garam šādu notikumu. Gan pats apskatīties, gan jums, mīļie, pastāstīt. Laižam ekskursijā.

Uzņēmums OOO Konditerskaja fabrika «Pobeda» dibināts 1995. gadā, tās īpašnieki ir laulātais pāris Vitālijs un Olga Muravjovi, kuri Maskavas apgabala Jegorjevskas pilsētas Kļemenovas ciemā uzbūvēja pirmo konditorejas rūpnīcu. Laika gaitā šokolāde un konfektes strauji kļuva iecienītas, kas veicināja kompānijas ātru attīstību, ļaujot investēt citu rūpnīcu celtniecībā.
2014. gadā uzņēmums «Pobeda» dibināja meitas uzņēmumu Latvijā “SIA Pobeda Confectionery”. Rūpnīcas svinīgā atklāšana notika 2016. gada 17. februārī Ventspilī. Arī šeit, iegūstot arvien vairāk šokolādes piekritēju, tika nolemts paplašināties.

Prezentācija ir prezentācija, tomēr mums taču interesē process.
Viss sākas šeit. Izejvielu noliktavā. Tās uzņēmumam piegādā dažādi pārbaudīti piegādātāji no visas pasaules.

Izejvielas ir tikai naturālas. Kakao eļļa, kakao sviests, piena tauki. Bezcukura šokolādes līnijai, piemēram, atšķirībā no citiem ražotājiem, uzņēmums izmanto dabīgo saldinātāju stēviju.

Loģiski, visi steigušies tās pagaršot. Ne katru dienu redzi šokolādi “izjauktā” veidā.

Tālāk visas sastāvdaļas nokļūst kausēšanas tvertnēs, kur 8 stundu laikā nogatavojas, līdz maisījums ir gatavs doties tālāk

uz smalcināmo aparātu un dzesēšanai

Maisījums izskatās šādi un ir ļoti smags.

Lai to būtu vieglāk transportēt līdz nākošām posmam, tas tiek sasmalcināts, ekonomējot gan dabas resursus, gan arī iekārtas

un, izejot vairāku līmeņu transportēšanas lentes, atdziest.

Lai sasniegtu vēl vienu maisīšanas un miksēšanas punktu. Tur atkarībā no pasūtījuma tas satiekas ar pienu vai citām piedevām un dodas uz eksrtuderu.

No kurienes tas tiks iepildīts attiecīgajās formiņās un dosies uz fināla dzesēšanu jau gatavas produkcijas izskatā.

Pilnīgi jebkura gatava tāfelīte vai konfekte iziet vairākas automātiskas un vizuālas pārbaudes

pirms tiek iepakota, lai dotos pie pircējiem.

Gan jaunā līnija, gan arī ražošanas cehs bija atklāti pateicoties veiksmīgai uzņēmuma īpašnieku un Ventspils Brīvostas Pārvaldes sadarbībai, realizējot vairākus Eiropas projektus, par ko šodien tika pasniegts arī atzinības raksts.

Uz doto momentu uzņēmums piedāvā pircējiem ļoti plašu produktu klāstu. Tie ir:
Rūgtā šokolāde 72% kakao; Deserta šokolāde ar konjaku; Deserta šokolāde ar lazdu riekstiem; Rūgtā šokolāde bez cukura 72% kakao; Piena šokolāde bez cukura 36% kakao; Porainā pienā šokolāde Classic; Šokolāde „Bear family”; Šokolādes trifeles, pārkaisītas ar kakao; Trifeles ar konjaku; Konfektes „Bear family”; Konfektes „Bird of happiness”; Konfektes „Axiome”; Marmelāde „Bumblebee tummy”; Konfektes „Toffee”; Piena īrisi „Funny Cows”; Marmelāde „All at once”,

Un, protams, apskatot visu procesu klātienē, veikalā un internetveikalā es bez pārdomām ņemšu šīs šokolādes. Ko arī jums iesaku.

Par fantastisku iespēju uzzināt, kā tad tur viss īsti notiek, bloga redakcija pateicas gan Ventspils ražotnes personālām, gan arī kompānijai Prospero.

Pareizrakstības kļūda? Iezīmējiet to un nospiediet Ctrl+Enter.

Atbildēt